17 september 2021

Astrologie

Misschien heb je je ooit wel eens afgevraagd wat een astroloog voor je zou kunnen doen. Het kan zijn dat een aantal films waarin een medium of astroloog voorkomt je een vertekend beeld hebben gegeven. Daarom wil ik je in deze blog informatie geven over wat een astroloog allemaal kan doen. Maar misschien nog wel belangrijker, wat een astroloog ook niet voor je kan doen. Er zijn veel astrologen die zichzelf niet serieus nemen en bijvoorbeeld de specifieke toekomst voor iemand voorspellen. De toekomst is variabiel en laat zich niet 1 op 1 of enigszins specifiek voorspellen.

Relatieadvies

We beginnen bij een punt waarvoor veel mensen aankloppen bij een astroloog. Kan een astroloog advies geven op het gebied van relaties? Een astroloog kan op basis van informatie die vrijkomt in een sessie je bijstaand als een soort coach op het gebied van relaties. Zelfs als het nodig is om een nieuwe pad in je leven in te slaan kan een astroloog je hierbij helpen. Aan de hand van persoonlijke geboortegegevens kan een astroloog advies geven op het gebied van relaties. Er zijn ook nog andere hulpmiddelen. Denkt u maar eens aan het sterrenbeeld. Een sterrenbeeld zegt veel over een persoon. Een astroloog kan je laten weten of je sterrenbeeld wel echt bij je partner past. Op deze manier kan je inzicht krijgen in je partner en leer je zelfs elkaar misschien wel beter begrijpen.

De toekomst

Zoals genoemd in de inleiding kan een astroloog niet 1 op 1 de toekomst voorspellen. Hiervoor is de toekomst niet genoeg bepaald en ook niet specifiek genoeg. Er zijn heel veel factoren die hier aan vooraf gaan. Het is bijvoorbeeld belangrijk hoe je zelf in het leven staat en wat jij van anderen laat afhangen. Ook is het belangrijk hoe jij met iemand anders omgaat. Door verloop van tijd en ontwikkeling van jezelf kan dit groeien. De benadering voor dit onderdeel kan door verschillende astrologen anders worden opgepakt. Er zijn zelfs verschillende stromingen binnen de astrologie. Zo is er Europose, Vedische en Oosterse astrologie. Dit zijn tevens de meest gangbare vormen van astrologie. De twaalf dieren riem tekens zijn hetzelfde, alleen is de benadering en interpretatie anders. De Chinese astrologie wijkt sterk af van de Europese astrologie. Hier zou dus een heel ander advies uit kunnen komen. Het is belangrijk om van tevoren te bepalen wat jij belangrijk vind en waar je in gelooft, voordat je om advies vraagt.