11 april 2021

Chatten met vreemden als je niks te doen hebt

In deze rare tijden waarin de kroegen en cafés gesloten zijn wil je ook weleens gezellig kletsen met iemand. De perfecte oplossing daarvoor is om te gaan chatten met vreemden. Misschien klinkt dit je gek in de oren, maar dit is erg leuk om te doen. Lekker kletsen over allerlei onderwerpen, of misschien gewoon eens even je gal spuien. Alles is mogelijk als je kiest om te gaan chatten met een onbekende. Er zijn verschillende chatrooms online te vinden waarbij de ene gemonitord wordt door de website en het andere totaal geen toezicht heeft. Daarnaast kan je ook nog eens kiezen voor een internationale chatroom of eentje die in dezelfde taal is en waar de gebruikers zich in hetzelfde land bevinden.

Waar praat je over als je met een vreemde gaat chatten

Misschien heb je geen idee wat je kan zeggen als je besluit om te gaan chatten met een onbekende. Chatten met vreemden is eigenlijk hetzelfde als een praatje maken met een onbekende aan de bar. Als je dat gevoel nog eens extra wilt nabootsen dan trakteer je jezelf thuis ook gewoon op een lekker drankje. Wat drink je normaal in de kroeg? Een biertje, wijntje of een lekker mixdrankje? Geen probleem. Dat kan je thuis ook gewoon drinken als je besluit om een chat aan te gaan met een onbekend persoon. De onderwerpen waar je over kan praten zijn letterlijk alles. Erger je jezelf aan het weer? Heb je net een leuke film gezien? Of wil je wat dieper ingaan op een bepaald onderwerp?

Wat voor mensen vind je op een chat

Als je besluit om te gaan chatten dan vraag je je misschien af of dit wel veilig en anoniem is. Dit is sowieso het geval. Je kan er zelf voor kiezen of je een chatroom uitkiest met toezicht of zonder toezicht. Op het moment dat je kiest voor een chatroom met toezicht dan druk je gewoon op een knop als iemand zich vervelend gedraagt. Zie het maar als een uitsmijter in de kroeg. Bij bepaalde chats kan je ervoor kiezen om in te stellen wat voor soort mensen aan je chat gekoppeld kunnen worden. Zo kan je bijvoorbeeld de locatie, geslacht, afstand en leeftijd. Zo heb je al sneller kans dat je iemand tegenkomt waar je een klik mee hebt. Heb je dit dan sla je hem op, heb je dit niet dan klik je gewoon door naar de volgende!