19 juni 2021

Ga helemaal wakker het nieuwe jaar in!

De kerstdagen zijn weer achter de rug en het nieuwe jaar is alweer ingeluid. Velen hebben hun rijtje met goede voornemens ook weer op papier gezet. Wat deze goede voornemens ook zijn, het is altijd een goed idee om het jaar wakker en uitgerust te beginnen. En wat werkt hiervoor nu beter dan een lekker kopje koffie?

Op kantoor

De meesten hebben thuis wel een goed koffiezetapparaat dat aan zijn of haar wensen voldoet. Maar kun je ook genieten van een lekker kopje koffie op kantoor? Het belang van goede koffie op kantoor wordt vaak onderschat. Koffie dient namelijk nog meer doelen dan alleen het genietmomentje. Zo is de koffiecorner dé plek om informeel in contact te komen met je collega’s. Als je elkaar tegenkomt, kun je een snel praatje maken. Deze korte pauzes kunnen de sfeer binnen het bedrijf enorm opkrikken en geeft je de kans om elkaar beter te leren kennen. Ook is gebleken dat deze informele ontmoetingen een boost geven aan de creativiteit van de medewerkers. Immers, all good things happen over coffee.

Kopen of huren?

Een professionele koffiemachine is vaak een flinke investering. Vooral als je kiest voor een apparaat dat naast zwarte koffie ook andere koffievariaties kan bereiden. Het huren van een koffiemachine kan in dit geval de uitkomst bieden. Dit kan je in sommige gevallen ook de mogelijkheid bieden om een koffiemachine voor beperkte tijd uit te proberen. Als het bevalt, kun je hem voor langere tijd huren. Zo voorkom je dat je een fortuin uitgeeft aan een apparaat dat niet aan de wensen van je werknemers voldoet. Het huren heeft nog een ander voordeel: de installatie. Als je een koffiemachine huurt, hoef je je in veel gevallen namelijk geen zorgen te maken over de bezorging en de installatie. Deze services zitten vaak al inbegrepen in de prijs. Zo kunnen jij en je collega’s onbezorgd genieten van heerlijke koffie en kun je alle goede voornemens voor 2021 waarmaken!