28 januari 2022

Hoeden dragen in de zomer

2 min read

Stel je eens voor je bent op vakantie en het is erg warm, Je besluit een ijsje te gaan halen omdat af te koelen. Het ijsje is niet genoeg dus hou je ook gelijk wat drinken. Dit zorgt voor ongelofelijke stress waardoor je vakantie minder wordt. Na een half uur op het strand liggen zie je opeens dat je gezicht rood is. Natuurlijk weet je dat er hier een oplossing voor is.Het is namelijk het opzetten van een hoed of een pet dat goed bij je past en zo zorgt voor een heerlijke schaduw dat over je gezicht heen gaat.Er zijn zoveel mogelijkheden om je gezicht te bedekken maar welke vrouwen pet moet ik hebben?

Kleurencombinaties

Welke vrouwen pet jij zou moeten hebben is afhankelijk van wat jouw stijl is, jouw genre en of jij kijkt of jouw outfit hierbij past. Artiesten zoals Jayz, Nicki Minaj en Eminem dragen/droegen vaak New York petten of donkere Petten om een uitstraling te verbeteren. Het probleem is alleen dat je meer warmte aantrekt wanneer een donkere pet op hebt. Hierdoor ga je meer zweten en krijg je het erg warm. En daarom is het beter om een witte pet dragen of een pet met een opvallende kleur zoals rood, blauw,Groen en geel. Blauw zit vaak tegen een donkere kleur tenzij je er eentje vind met een lichtblauwe kleur.

Outfit

Jouw outfit moet wel passen bij jou gekozen pet.Hierdoor zorg je ervoor dat je een coole stijl hebt en er zo beter uitziet dan de mensen om jou heen. De combinatie Van deze pet en jouw outfit kan je erg aantrekkelijk maken. Combineer daarom ook de kleur van jouw pet met jou outfit zodat het matcht. Wanneer je geen inspiratie hebt of niet weet hoe je dit moet doen raad ik je aan om op Pinterest te zoeken naar goede outfits die bij jou zouden kunnen passen of de kleren te matchen jij in je garderobe hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *