7 december 2021

Is een game computer het geld waard

2 min read
game pc

Zoals je vast al een keer gezien hebt, is een game pc stukken duurder dan een normale pc. Het is daarom ook geen uitgaven die mensen heel snel zullen maken. Je moet er lang voor sparen en is het uiteindelijk de moeite wel waard. Dat weet je natuurlijk nooit van te voren, je kan je alleen maar erin verdiepen en daaruit uiteindelijk een keuze maken. Ik zal je een paar voor- en nadelen geven zodat je de afweging nog beter kan gaan maken. 

game pc

Voordelen

We beginnen eerst met de voordelen, dat is namelijk het leukere punt.

Bij een game pc kan je meer spelletjes spelen dan bij een normale pc. Voornamelijk op het gebied van multiplayer games. Je kan de pc ook voor alledaagse dingen gebruiken. Het is dus niet zo dat je voor je studie of werk een andere computer nodig hebt. Een game pc heeft veel meer opslagruimte, dit is nodig voor het downloaden van de spelletjes. Je computer zal dus niet langzamer worden en je kan al je geliefde spelletjes op de beste kwaliteit spelen. Vanwege de ingebouwde ventilator zal jouw computer nooit oververhit worden. Dit gebeurt stukken sneller bij een normale computer waar je spelletjes op speelt. 

Nadelen

Elk voordeel heeft ook zo zijn nadeel, al lijkt dat niet te kunnen bij de game pc. Het grootste nadeel is toch wel de prijs. Een normale computer kan je al kopen met een beginprijs van €400 euro. Bij een game pc is de beginprijs vanaf €800 euro. Dat is meer dan het dubbele. Daarbij is het niet compact, je kan de computer nergens naar toe brengen en het maakt veel lawaai.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *