28 januari 2022

Speed Dating Tips Voor Vrouwen

3 min read

Hoe verleid je de man van je dromen in 4 minuten met deze eenvoudige stappen

Of je nu een veteraan bent in de speed dating scene of je staat op het punt om het voor de eerste keer te proberen, er is geen twijfel dat er stress bij komt kijken. Je probeert immers de aandacht van een jongen te trekken – en te houden – in slechts vier minuten!

In een bar of op een feestje zou vier minuten nauwelijks genoeg zijn voor de eerste kennismaking en een beetje flirten. Speed dating, echter, vraagt om aangescherpte vaardigheden. Gelukkig zijn de vaardigheden die je moet aanscherpen niet moeilijk – het zijn vaardigheden die je al bezit! Lees verder voor de beste manieren om je voor te bereiden op een nacht van speed-dating gelukzaligheid.

Wees jezelf

Ja, je hebt dit al een miljoen keer eerder gehoord. Maar speed dating is een hoge-druk situatie, en velen van ons zijn gewoon niet zeker hoe onszelf te zijn in zo’n korte hoeveelheid tijd! Gelukkig is het antwoord simpel – relax. Ja, het is moeilijk. Wanneer u over de echte u in plaats van een zenuwachtige, friemelende bal van zenuwen, echter, zult u zeer blij dat je de moeite gedaan.

Korting op uiterlijk

Nog iets wat je zo vaak hebt gehoord, het vliegt langs je heen zonder een tweede gedachte. Immers, speed dating geeft je niet veel tijd om te concentreren op iets anders dan het uiterlijk, toch? Dat is de uitdaging. Als je alleen maar op zoek was naar een date, zou je uiterlijk een van je grootste zorgen zijn. Je bent echter op zoek naar een echte match, dus het is tijd om een beetje volwassen te worden en te proberen om onder de oppervlakte te kijken. Sluit je niet automatisch af als de man tegenover je niet Brad Pitt is. Probeer zijn taal, lichaamsbewegingen en gezichtsuitdrukkingen te lezen om te bepalen of er een diamant verborgen zit in het ruwe.

Tip: Gezellig speeddaten Amsterdam

Vermijd Kardashian make-up

In de club val je er misschien mee op, maar in de (iets meer) echte wereld heb je niet veel aan zwaar aangezette contouren. Je loopt het risico dat je nep overkomt, plus, jongens zullen zich afvragen wat er zo erg is dat je het zo zwaar moet bedekken! Je bent prachtig, dus laat die natuurlijke schoonheid doorschijnen.

Breng het gesprek in balans

Nog een punt dat erg moeilijk is met slechts vier minuten.  Stel vragen waarin je echt geïnteresseerd bent, en luister naar de antwoorden. Maar om te voorkomen dat je overkomt als een ja-meisje, moet je ook wat interessante dingen over je leven vertellen. Als het nodig is, oefen dan met een goede vriend (beter als het een mannelijke vriend is) of zelfs in de spiegel. Je zult je dom voelen, maar die woorden zullen veel zelfverzekerder klinken als het erop aankomt. Uiteindelijk wil je een mooie balans tussen vragen en antwoorden aan beide kanten van de tafel.

Kleed je voor de gelegenheid

Speed dating vindt plaats in alle soorten bars, clubs en restaurants deze dagen, allemaal met hun eigen officiële of onofficiële dress codes. Je daar naar kleden zou een kwestie van gezond verstand moeten zijn, maar veel te veel vrouwen maken de fout om zich in extreem onthullende kleding te kleden. We begrijpen dat het een poging is om op te vallen, maar vergeet niet dat je dan voor de verkeerde redenen opvalt. Versieren is één ding. Voor een diepere connectie is het echter het beste om over te komen als de stijlvolle dame die je bent.

Tip: https://www.speeddateutrecht.nl/

Uw Bottom Line

Al het oude advies is echt het beste advies. Als je genoeg kunt ontspannen om over te komen als je zelfverzekerde, interessante, geweldige zelf, zul je het type jongens aantrekken dat je wilt ontmoeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *